You are currently viewing Un veí boig de Florida provoca un incendi amb un llançador de coets casolà: es produeix el caos

Un veí boig de Florida provoca un incendi amb un llançador de coets casolà: es produeix el caos


“La nostra interacció individual més boja amb un veí va ser quan ens van incendiar el pati un llança-coets.

Per ser justos, no tenien cap intenció de convertir-se en incendiaris aquell dia. En realitat érem molt bons amics amb ells i els seus fills, així que no tenien cap motiu per cremar la nostra gespa.

Aquell dia el fill gran havia comprat o construït l’esmentat llança-coets. Va convidar el seu pare a sortir a la coberta del segon pis de casa seva i provar-ho amb ell. El pare, molt entusiasmat amb el llançador, i també sent pare, va insistir a anar primer, suposadament per “assegurar-se que aquesta cosa estigui segura!” Va fixar l’arma, la va apuntar a la seva gegant pista esportiva oberta i va disparar.

Malauradament, el llançador va tenir una mica més de “pull” del que havia suposat. En lloc d’aturar-se a l’herba verda segura, tal com havia previst, va navegar per sobre de la línia de la tanca i va aterrar enmig d’un munt de raspalls secs que havíem netejat uns mesos abans. Gairebé immediatament, el fum va començar a enrotllar-se ominosamente cap amunt, seguit de poc per petites flames taronges que van créixer ràpidament mentre llepaven amb avidesa les fulles i les branques de la pila.

El primer que vam saber d’això van ser els cops frenètics del nostre veí, que es va quedar bocabadat per respirar a la nostra porta després d’aparentment esprintar la distància de dues acres entre casa seva i la nostra. Quan la meva mare va arribar a la porta, ell ja corria cap a la pila amb una mànega que havia agafat des del costat de casa nostra, xiulant: “FOC! FOC!’ per sobre de la seva espatlla mentre es va precipitar. A l’instant, la meva mare va agafar una galleda, la va omplir tan ràpidament com va poder i va sortir corrents després d’ell.

Entre la mànega i les galledes que van anar al foc per part de la meva mare, jo, els meus germans i tots els nens veïns que havien seguit el seu pare en el seu enrenou de dues acres, el foc no tenia gaires possibilitats. Va provar el millor possible, però en uns deu minuts ho vam tenir força ben controlat.

El nostre veí no podia parar de disculpar-se. Va explicar tota la història, força avergonyit i horroritzat per la devastació que gairebé va causar. Una vegada que la meva mare ho va sentir, però, es va esclatar a riure, per a sorpresa del veí.

“És només”, va dir, encara rient, “l’enorme mala sort de tu només colpejar perfectament el munt d’esca més seca de qualsevol de les nostres vint hectàrees combinades és hilarantment sorprenent!”

No estic segur que el veí hi estigués d’acord, però almenys va poder marxar amb el més mínim somriure per descongelar el terror que encara tenia escrit clarament a la cara. Fins al dia d’avui, la meva família encara mira enrere amb afecte i rialles sobre aquell incident amb el nostre veí incendiari accidental. Tot i que fa temps que es va allunyar, amb sort, el veí pugui fer el mateix”.Source link

Leave a Reply