You are currently viewing Un pacient demana medicaments, però una infermera es resisteix a cedir, i amb raó

Un pacient demana medicaments, però una infermera es resisteix a cedir, i amb raó


De vegades realment no és gaire gran. El contingut s’ha editat per a més claredat.

Jove infermera afroamericana a la clínica
Imatge: Pixel-Shot, Shutterstock

“Sóc infermera en un pis que tracta molts pacients amb dolor crònic i agut.

El cas més recent va ser aquesta senyora de fa unes setmanes que aparentment estava partint per la meitat l’oxicodona que li donàvem a la boca. Aleshores, quan la infermera li donava l’esquena, l’embolicava en un pot de pastilles. Una infermera nocturna la va enxampar en el fet i totes les seves pertinences van haver de ser escorcollades. Vam trobar 20 mitges pastilles d’oxicodona que havia estat guardant. Ens va dir que “els guardava per a la seva família en cas que els necessités perquè és molt difícil obtenir una recepta d’oxicodona en aquests dies”.

La vaig tenir uns dies després d’això, i tenia una mica de dolor abdominal (la radiografia STAT només va mostrar gas. Només necessitava passar gas). Però ella estava cridant, afirmant que era un 10 i fent una gran escena estranya. Ella va exigir Dilaudid a través de la seva IV, i volia que s’impulsés ràpidament. Gran bandera vermella allà mateix. Ella volia l’alt, no l’alleujament. El metge va dir que no li donaria Dilaudid perquè ja estava prenent tants opiacis. Aleshores va demanar Lorazepam, encara a través del seu IV, és clar. Doc estava bé com fos, només una vegada i només una dosi de gamma baixa.

Primer li vaig rentar la IV amb solució salina normal (per assegurar-me que la seva IV era patent) i ella es recolza enrere i em diu: “Déu meu, això ja està molt millor”.

Encara no li havia donat el Lorazepam.

Font del textSource link

Leave a Reply