You are currently viewing Un nen de deu anys vol comprar a la seva mare un regal per al dia de la mare a Walmart, el caixer fa malbé el gest amable

Un nen de deu anys vol comprar a la seva mare un regal per al dia de la mare a Walmart, el caixer fa malbé el gest amable


Aquest caixer va a un lloc que rima amb campana!

Tot el contingut s’ha editat per a més claredat.

Em prens el pél?

Dona amb davantal verd com a caixera a la caixa registradora del supermercat o descompte
Imatge: Robert Kneschke, Shutterstock

“Vaig ser pare solter quan el meu fill tenia deu anys. No teníem família al voltant, excepte la meva tia, ni amics, ja que fa poc que ens havíem traslladat a la zona.

Era el dia de la mare i el meu fill em volia comprar un dia de la mare regal. Estava molt orgullós d’ell, ja que volia fer-ho tot sol amb els seus propis diners. Jo no l’havia posat a l’alçada. Va ser una idea impulsada per ell i va voler fer-ho aleshores. Volia que el portés a Walmart i el deixés allà perquè pogués comprar el regal en secret. M’havia d’esperar a casa de la meva tia, que estava a menys de mig quilòmetre de distància, i em trucava per venir a buscar-lo quan acabés de comprar (li vaig donar el meu mòbil perquè pogués trucar a casa de la meva tia). Així, segons el pla, el vaig deixar i el vaig veure entrar a la botiga amb el pot ple de canvis que havia guardat.

Al cap d’una estona, vaig rebre la trucada per recollir-lo. Vaig conduir directament i el vaig agafar. Estava lluitant amb les llàgrimes perquè no podia comprar el regal. Això va ser molt molest per a mi, ja que el meu fill té la síndrome d’Asperger i normalment té un comportament molt estoic. Gairebé mai plora tret que estigui molt molest.

Les seves compres van anar bé i havia trobat el que volia. El problema era que el caixer no agafaria els seus diners perquè estava en canvi. Ella li va dir que havia d’anar a portar-la a un banc i tornar. Evidentment, això no passaria, ja que era diumenge i dia de la mare. I ell només era un nen i ella esperava que sortís i trobés un banc.

Va ser tan estúpid i mesquí del caixer de Walmart, rebutjar un nen que tenia els diners per comprar un regal per al Dia de la Mare a la seva mare, només perquè la seva moneda estava en monedes. Asseguro que el fundador de Walmart, Sam Walton, no tenia aquest tipus de perfil empresarial en ment quan va crear l’empresa que se suposava que estava orientada a la família.

Fins al dia d’avui, em costa més aconseguir comprar a Walmart a causa de la crueltat d’aquell caixer, i això va ser fa divuit anys. Aquell caixer va trencar el cor del meu fill. Només l’he vist plorar dues vegades més en aquests divuit anys, així que podeu veure com de dura va ser la seva resposta al jove amb un pot de monedes el Dia de la Mare.

El meu fill té el cor més gran i, com a adult, és el primer a ajudar a qualsevol que ho necessiti”.

~Source link

Leave a Reply