You are currently viewing Un adolescent s’enfronta a un estudiant covard que li va robar la seva Nintendo DS durant la seva festa del dia B: es produeix un drama

Un adolescent s’enfronta a un estudiant covard que li va robar la seva Nintendo DS durant la seva festa del dia B: es produeix un drama


Vam fer una festa al voltant de 10è de primària. Vaig trobar un noi fent-se malbé amb algunes coses a la meva habitació, no hi vaig pensar gaire quan passava, només vaig suposar que només se n’anava després d’una connexió intensa. Més tard l’endemà (després de netejar el meu llit mil vegades) noto que tots els meus USB han desaparegut, així com alguns dels meus jocs de Nintendo DS i el mateix DS. També em vaig adonar que la meva cartera es va buidar (hi tenia uns 60 dòlars).

És dilluns. M’apropo al tipus i li pregunto si sap alguna cosa sobre les coses que li han robat. Ho nega però jo no confio gens en ell, tenia una mirada molt inquieta i nerviosa. Més tard vaig passar per davant del seu armari i veig que el DS està amagat a la part superior amb l’adhesiu del meu nom que encara hi ha. M’apropo a ell i li pregunto sobre això, de seguida arrenca l’adhesiu em dóna una puntada de peu a les femelles i clava l’oficina del director. El següent que sé sento cridar el meu nom per l’intercomunicador i m’han trucat a l’oficina de principis. Per fi una mica de justícia crec.

Arribo a l’oficina de la directora i el vell pichón fa una ullada a aquest tremolós pichoneta que em va robar la meva millor salvació a Pokémon Perla (encara és la més llarga i millor guardada fins avui) i em diu: “Jonno, hauria pensat que tu Havia sabut robar coses d’altres persones, tenint en compte que aquest acte va tenir lloc a l’escola, trucaré als teus pares per tenir una xerrada. Juro per Déu que vaig dir a la cara del vell pet “Quin dimonis!” Però sincerament no ho recordo perquè estava molt enfadat.

10 minuts més tard, entra la mare (gràcies al que sigui perquè el pare està a la feina) i s’asseu, el primer que fa és mirar el DS a l’escriptori del director i diu ‘Espera, qui ha robat a qui aquí? !’ I aleshores el director diu que l’idiota ignorant que era “Jonno aquí va ser atrapat colpejant en Harry després d’haver robat alguns objectes del seu armari”. La meva mare mira amb tanta intensitat les coses velles que juro que els microones emanaven dels ulls de la meva mare i que coia el cap del director sobre les seves espatlles i va dir: “M’has trucat fins aquí per dir-me que el meu fill ha intentat recuperar-lo. els propis objectes robats.’ La resposta del director va ser un procediment senzill i estàndard: “Podem entendre el disgust que heu d’estar per trobar el vostre Fill robant, però us hem de demanar que sigueu racionals i mireu la imatge més gran aquí”. Torna el DS a Henry i després diu: “Crec que una suspensió de 3 dies seria una acció disciplinària suficient”. La meva mare diu unes paraules de ràbia incoherents, m’agafa la mà i surt de l’oficina com si fos la propietària.

Al cotxe de tornada a casa em diu que truqui al meu germà gran i li pregunti quan tingui un dia lliure de feina. M’informa que és dimecres i la meva mare agafa el telèfon i li diu que el tingui lliure, tornem a casa i ella va a la seva habitació per continuar parlant amb el meu germà. Encara no sé què li va demanar, però, compra, estimo la meva mare.

Arriba el dimecres, la meva mare em diu que vagi amb el meu germà al davant de la porta de l’escola. Esperem allà uns minuts, sona el timbre i els nens comencen a inundar-se. Aviat veig Henry i li dic al meu germà. Està xerrant amb un tipus que no havia vist mai abans i van donant la cantonada cap a un carrer tranquil. Henry lliura el DS al noi grassonet i grassonet, a canvi, el noi li passa una mica d’efectiu. El meu germà condueix i em diu que em quedi al cotxe mentre es posa un passamuntanyes. Començo a espantar-me, la meva mare li va dir que s’hagués de donar una pallissa i que s’ha anat massa lluny pel que val la pena.

El meu germà s’acosta, els dos nois s’han enganxat els pantalons i es van retrocedir contra la tanca. El meu germà es queda davant d’ells i després crida molt fort. Fatty fa pipí els pantalons (en realitat ho fa), deixa caure la bossa amb el DS i corre. L’Henry treu una pala i intenta apunyalar el meu germà, i la seva resposta va ser donar-li un cop a la cara. Truca a la policia, porten a Henry a l’estació i l’envien a la presó juvenil per intent d’homicidi o alguna cosa així. El meu germà baixa Lliure d’escòcia amb una reivindicació d’autodefensa. La meva mare i el meu germà es van riure d’això, i des d’aleshores no en van parlar mai. Vaig recuperar el meu USB i DS juntament amb els jocs i Fatty no va tornar mai a aquesta escola.Source link

Leave a Reply