You are currently viewing El telemàrqueting que parla escombraries s’oblida de penjar a un client i paga el preu

El telemàrqueting que parla escombraries s’oblida de penjar a un client i paga el preu


“Bé, això es remunta uns anys enrere quan jo era supervisor d’una empresa que tractava amb els clients de manera molt personal. Hem contractat una dona nova. Tenia un cert grau de responsabilitat en el tracte amb els clients. El seu problema era que no tenia la personalitat per això. Era agradable al telèfon, però cada vegada que penjava, deia alguna cosa desagradable sobre ells.

Per exemple… penja ‘Aquesta era la senyora Jones, la rossa de l’ampolla. Es tenyeix els cabells però creu que ningú ho sap.

Ella va fer això tot el temps. Finalment vaig parlar amb ella i li vaig dir: “Aquesta gent són els nostres clients”. I els éssers humans. Siguem una mica més respectuosos.’

Així que un dia està al telèfon amb un client estimat. Ella penja i fa una diatriba sobre el seu client.

“Aquesta era la senyora Abernathy; odio tractar amb aquella vella bossa”. i va continuar, anomenant aquesta dona diversos noms i menyspreant la seva família.

Em va impressionar una mica la seva actitud. No obstant això, resulta que quan va deixar el telèfon no va penjar correctament i la senyora Abernathy encara estava a l’altre extrem. Va sentir tot el que deia aquesta dona.

L’endemà, va entrar a l’oficina i va demanar veure’m. Va xocar tot el que deia aquesta dona. Vaig demanar disculpes a la senyora Abernathy i li vaig dir que era una clienta valorada, i que personalment, pensava que era una persona bonica.

Llavors vaig entrar a l’habitació del costat i vaig acomiadar ràpidament la dona ofensiva”.Source link

Leave a Reply