You are currently viewing El propietari comparteix una història de desnonament desgarradora

El propietari comparteix una història de desnonament desgarradora


“Una vegada vaig treballar per a l’Autoritat de l’Habitatge, gestionant diversos edificis, un dels quals era propietat familiar. Un dels residents era un família de quatre persones. Durant la seva estada als apartaments, la dona es va emmalaltir i va morir. El marit i els fills van continuar vivint allà durant uns dos anys abans de patir temps difícils que van provocar l’impagament del lloguer i el desallotjament. Quan el marit es va mudar, es va endur dues maletes. Això era tot.

Després de la inspecció de la mudança, vaig trobar que ho va deixar tot. Mobles, roba, pertinences dels seus fills, però el més inquietant va ser que va deixar totes les coses de la seva dona difunta. Les seves ulleres, joies, dentadures, notes entre tots dos, i el més inquietant eren les seves cendres. S’acaba de marxar. No sé què és repugnant, però sens dubte inquietant”.Source link

Leave a Reply