You are currently viewing El pobre conductor d’aparcador descobreix la raó desordenada per la qual aquest noi té un maniquí al seu SUV

El pobre conductor d’aparcador descobreix la raó desordenada per la qual aquest noi té un maniquí al seu SUV


Així que… una nit estic treballant en un restaurant (com a aparcacoc) al carrer Boylston, i un SUV negre s’aixeca amb un tipus bastant gran a dins (probablement feia 6’4′ 290 lliures). Va ser una nit ocupada i normalment el posàvem al garatge, però ens preocupava que el SUV rassés el sostre del garatge, així que el vam deixar al davant.

Passa una hora i un parell de cotxes més es van aturar, no és gran cosa. Fins que un dels meus companys de feina va posar una clau a la caixa de claus i va treure les claus del SUV. L’agafa i accidentalment obre el maleter del SUV. Així que, naturalment, vaig a tancar-lo…

Vaig provar de tancar-lo, però alguna cosa l’estava bloquejant, així que vaig obrir el maleter del tot per moure l’objecte en el camí, i no ho sabríeu…

Un maniquí. Anava vestit amb una minifaldilla negra amb una samarreta de calavera i ossos creuats. I tenia maquillatge, molt de maquillatge, com el tipus de maquillatge ‘HOLY COW LES GALETES NI LES LLAVIS DE NINGÚ SÓN AIXÒ VERMELL’. Suposo que la dona del noi treballa com a dissenyadora de roba. És llavors quan em toca…

És aquesta olor, aquesta olor pudent, aquesta olor pudent que fa olor… pudent. Tenia coratge, em va agafar el nas i el va violar amb la seva olor. Miro més de prop i hi ha clarament taques a tota la roba i als llavis del maniquí. Dret…

Així que després de mirar aquest objecte inanimat violat, vaig a moure’l per poder tancar el tronc (el que estava intentant fer originalment). Va ser llavors quan ho vaig veure…

El maniquí estava recolzat contra el seient del darrere del maleter, de manera que les seves cames estaven mirant cap a mi, sens dubte on s’havia divertit aquest home amb ell. Estava ajupit i el seu peu impedia el tancament del tronc, així que només vaig empènyer el peu cap a un costat i era inconfusible…

Aquest monstre malalt havia tallat l’entrecuix del maniquí i l’havia substituït per un fleshlight. Sé el que sembla un Fleshlight, bé i això era un Fleshlight. Però després va empitjorar.

Aquest tipus, aquest tipus estrany dement, que es trobava amb un maniquí disfressat, va sortir del restaurant. Jo el veig i ell em veu, mirant al maleter. Atropella i diu: “Això és per a un projecte artístic, em dóna una propina de 2 dòlars (skate barat) i va deixar goma a terra que va marxar tan ràpid.

Només puc imaginar les coses que ha vist el pobre maniquí.Source link

Leave a Reply