You are currently viewing El pacient intenta simular una paràlisi, però la infermera té un truc a la màniga

El pacient intenta simular una paràlisi, però la infermera té un truc a la màniga


Lliçó apresa: no mentiu a les vostres infermeres! El contingut s’ha editat per a més claredat.

Doctora afroamericana a la clínica
Imatge: Pixel-Shot, Shutterstock

“Vaig tenir un pacient a la meva sala d’urgències fa molts anys que va patir un accident de vehicle de motor molt a baixa velocitat. La policia em va dir que acabava de muntar el voral i es va aturar a una tanca. Físicament es veia bé, però afirmava que no podia moure les cames. Tenia reflexos normals, però va dir que estava insensat i que no podia moure res per sota de la cintura.

Era bastant impressionant. Tots sabíem que s’ho posava per evitar les cèl·lules, però necessitava una ressonància magnètica i això no estaria disponible fins al matí.

El vaig agafar somrient mentre li explicava tot això, però tenia les mans lligades. Els policies estaven lívids, però es van quedar al costat del seu llit quan estava detingut.

Així que vaig marxar i vaig veure un altre parell de pacients, després vaig tornar quan estava adormit i li vaig donar un cop a la planta del peu amb una agulla. Les dues cames es van disparar del llit i va cridar!

Així que vaig dir: “Pot anar a les cel·les”, i vaig sortir sense girar-me per mirar l’explosió”.

Font del textSource link

Leave a Reply