You are currently viewing El nuvi es venja accidentalment de l’ex que l’estava enganyant

El nuvi es venja accidentalment de l’ex que l’estava enganyant


home, cafè, gent
Foto de melancoliafotografia activat Pixabay

“Estava sortint amb aquesta noia. Vaig pensar que ella era “la única”, així que li vaig donar les claus del meu pis. Vaig treballar tard per a la meva feina i estava content que hi hagués algú al meu llit quan vaig arribar a casa a les 2:00 del matí.

Vaig tornar a casa una nit i ella estava desperta. Ella va confessar haver fet servir el meu apartament per enganyar-me amb 7 persones diferents al llarg de 8 mesos. Així que li vaig empaquetar les coses i la vaig fer fora. De totes maneres encara vivia amb la seva mare. Aleshores li vaig mentir i li vaig dir que em vaig mudar a Seattle, però em vaig mudar a Hawaii. Tres mesos després de mudar-me, rebo una trucada d’ella. Li responc i, per sorpresa meva, m’ha trucat des de l’aeroport de Seattle. Va volar allà per intentar arreglar les coses entre nosaltres. El diàleg és el següent:

Jo: “Així que estàs a Seattle?”

Ella: ‘Sí! No estaves escoltant? Vaig venir aquí per arreglar-nos.

Jo: ‘Oh… bé, això és dolent.’

Ella: ‘Què hi ha de dolent?’

Jo: ‘Estic a Hawaii!’ i vaig penjar el telèfon.

De seguida va trucar:

Ella: ‘M’HAS MENTIT!!’

Jo: ‘Eh, com et sents?’ i vaig tornar a penjar.

Això, per a mi, va ser una gran venjança’”.Source link

Leave a Reply