You are currently viewing El director de l’empresa no en té ni idea, però feia setmanes que s’havia omit de la seva fitxa

El director de l’empresa no en té ni idea, però feia setmanes que s’havia omit de la seva fitxa


S’havia estat saltant centenars de dòlars de begudes cada setmana! Quan es va assabentar, va saber que havia de fer alguna cosa al respecte. El contingut s’ha editat per a més claredat.

Benvingut.  Interior del cafè d'estiu.
Imatge: Timof, Shutterstock

“Durant sis setmanes seguides vaig visitar un bar local cada dijous, vaig començar una pestanya i vaig cobrar almenys un bitllet de 200 dòlars. Quan tenia la meva empresa de desenvolupament, es va convertir en una cosa habitual portar l’equip a un bar local un cop per setmana. Començàvem al bar, després ens anàvem al pati quan aparegués la banda per poder escoltar-nos sobre la música. Al final de la nit, la noia que treballava al pati ens portava la nostra factura i jo la pagava i marxava. Mai vaig prestar atenció a les quantitats ni a quant tenia tothom.

El que no em vaig adonar és que la noia del pati estava començant una nova pestanya quan vam sortir, que estava completament separada de la pestanya del bar, que encara estava oberta. Sense saber-me, estàvem endurint el cambrer i sortint a la nostra fitxa cada setmana, i només pagàvem per les begudes que preníem fora.

Això va passar unes sis setmanes abans que algú m’ho digués. Per descomptat, en aquell moment ja érem habituals i tots els que hi treballaven ens coneixien, així que es van riure i es van negar a acceptar el pagament de totes les pestanyes del bar no pagades. Encara em sentia bastant malament per això, i em vaig assegurar de donar una propina al cambrer l’equivalent del que hauríem donat en totes aquelles visites”.

Font del textSource link

Leave a Reply