You are currently viewing El comprador de Walmart roba accidentalment una llauna de Lysol, la guàrdia de seguretat frustra el crim del segle

El comprador de Walmart roba accidentalment una llauna de Lysol, la guàrdia de seguretat frustra el crim del segle


Saps com de psicòtic has de ser per anar encobert com a guàrdia de seguretat de Walmart?

Tot el contingut s’ha editat per a més claredat.

Fent el màxim

Guàrdia de seguretat masculí utilitzant ràdio portàtil a l'aire lliure
Imatge: Africa Studio, Shutterstock

“Vaig anar a Wal-Mart per recollir medicaments per als meus pares grans, juntament amb alguns bolquers per a adults i productes de neteja. Sempre em passo per la secció de pijames per buscar samarretes novedoses i n’he trobat una que m’agradava. Vaig tenir pressa i vaig decidir no fer-ho.

Després de comprovar, em vaig adonar que havia oblidat una llauna Lisol. Vaig tornar per agafar-lo, el vaig col·locar al carro i em vaig dirigir cap al registre. En el camí de tornada, la samarreta que admirava em va tornar a cridar l’atenció, així que vaig buscar la meva talla i la vaig llançar al carro. Vaig anar al registre, vaig pagar i vaig continuar sortint.

Estava recollint les maletes per sortir per la porta quan un home, vestit de paisà, em va agafar del braç i em va treure del carro.

L’home va dir: “He vist que ho posaves al teu carro”.

Vaig respondre: ‘Eh?’

Va dir: “Això”, i va aixecar una bossa per revelar una llauna de Lysol, “He vist que intentaves robar-la”.

Vaig respondre: “Oh, no, no ho vaig veure sota la bossa quan estava pagant la meva samarreta”. Tornaré corrent i ho pagaré ara. Ho sento.’

Va replicar: ‘Sí, correcte. Estàs robant. Has de venir amb mi. Necessito el teu carnet de conduir.

Em va treure del meu lloc pel braç.

Vaig cridar: “Alça’t de mi” i em vaig treure el braç. Vaig explicar com vaig fer marxa enrere cap al Lysol, em vaig distreure amb la samarreta i, en llançar la camisa al carro, va caure a la bossa que amagava la llauna.

Vaig afegir: “Vaig pagar 80 dòlars per tots els meus articles”. Per què hauria de robar una llauna de Lysol de 4 dòlars?

L’home va dir: “Sento aquesta excusa tot el temps”.

Vaig respondre: ‘Segur que sí. Va ser un error sincer. Compro aquí tot el temps. Per què robaria el lloc? No et dono el meu DNI i me’n vaig.

Vaig agafar les maletes i em vaig dirigir cap a l’aparcament. Vaig sortir just quan un, no dos, no tres, no quatre creuers de la policia van venir corrents cap a mi, envoltant-me, llums i tot.

Un dels policies va dir: “Hola. Hauré de veure la teva llicència, si us plau.

Li vaig lliurar el meu DNI. Em va dir que em recolzava al seu cotxe mentre cinc agents em feien el carnet i un es va quedar a interrogar-me. Vaig explicar sobre oblidar el Lysol. Vaig esmentar la samarreta i com la bossa cobria la llauna. Li vaig dir que tenia diners i volia pagar.

El policia va preguntar: “Quant vas gastar?”

Vaig dir: ‘Vuitanta dòlars. Tinc els diners per pagar. Si anava a robar alguna cosa, per què escolliria una llauna de Lysol de 4 dòlars? Això no té sentit. Compres aquí cada setmana.

El policia, assentint amb el cap d’acord, va respondre: “D’acord, correcte”.

En revisar el rebut, va anar al creuer i ho va discutir amb els altres nois. El subdirector de la botiga estava amb ells.

L’oficial amb la meva llicència va tornar i me’l va lliurar amb el rebut.

El policia va dir: “No perseguiran això, però han decidit abusar de tu”. No pots tornar a cap Wal-Mart, enlloc, mai.

Van marxar tots. Vaig aixecar la vista i vaig veure que tothom a la finestra em mirava mentre sostenia dues bosses grans de bolquers per a adults. Tan vergonyós.

Ser “intrus” no seria gran cosa, però era l’única botiga de la ciutat que tenia una selecció de bolquers per a adults. A més, necessitava accedir a la farmàcia per als medicaments dels meus pares. Coneixia els administradors durant la nit de compres allà, a matolls, després del meu torn a l’hospital. Per telèfon, em van dir que només expliqués la meva història al director general quan tornés de vacances dilluns.

Va arribar dilluns, així que vaig anar a veure el Walmart GM. En entrar a la botiga, m’adono que és el meu veí del costat. Es va traslladar a viure uns dos mesos abans, però mai el vaig conèixer. No em vaig presentar, només li vaig explicar el que va passar.

Ell. Començat. Esquerdament. Amunt. ‘Haha! Per descomptat, no estaves robant! És un error honest. Podeu comprar aquí sempre que vulgueu i ho parlaré amb el nostre cap de seguretat. És un noi molt bo, ja ho saps.

Vaig pensar per a mi mateix: ‘Sí, és una joia absoluta’”.

~Source link

Leave a Reply