You are currently viewing Dins de la casa d’una dama gat definitiva

Dins de la casa d’una dama gat definitiva


“Vaig ser l’home de neteja i control de plagues que es va trucar per fer-se càrrec d’aquesta terrible feina. A senyora gat tenia 40 o 50 gats al seu petit apartament.

El propietari, una dona simpàtica a West Palm Beach, Florida, va haver de trucar als serveis socials per demanar ajuda a la dona i rescatar la dona i els animals.

La dona va ser traslladada a un servei de salut mental. Em van encarregar de netejar el terrible embolic d’excrements de gats, literalment tres peus d’alçada dins del complex d’apartaments, i les puces que eren tan dolentes que no podia entrar a l’edifici sense un vestit blanc complet de Tyvek, guants i botes.

Vaig trigar la major part del dia a introduir les femtes en una carretó i portar-les al contenidor.

Vaig trigar la major part del dia següent a ruixar l’edifici per desfer-me de les puces.

Vaig tenir l’oportunitat de visitar la dona gran del centre de salut mental i li vaig preguntar: “Per què diables vas deixar que la caca del gat s’amuntegués a tres peus de profunditat?”

Ella va dir: “No volia portar-lo al contenidor perquè s’haurien assabentat que tenia gats a casa i me’ls haurien endut”.

Vaig preguntar a la dona: “Per què no vas llençar les femtes al vàter i les vas tirar?”

Ella va dir: “Ja saps que mai no he pensat en això”.

Bé, li vaig desitjar una bona recuperació i vaig tornar a treballar.

Això és el que et passa quan tens un milió de puces que et piquen i respiren l’amoníac de 45 o 50 gats que fan pipí i caca al teu apartament”.Source link

Leave a Reply